Mit mondanának?

Mit láttak benned a szüleid, amikor megszülettél? Valakit, aki szereti majd a ruhákat és a vásárlást, mint az anyja, vagy valakit, aki ugyanolyan foci őrült lesz, mint az apja? Egy vad, önző kis lényt láttak, akinek arra van szüksége, hogy megtanítsák, hogyan lehet jó? Vagy egy új kis embert, akivel szép lassan meg fognak ismerkedni? - Éves értékelésem helyett inkább belefolynék egy témába, ami elég rövidke lesz, azt hiszem.

Tovább»

A zene meg a szerelem ami könnyíthet a szívemen...♥

Tudom, hogy most magamnak én ellent mondok, meg hogy nem azt tettem amit mondtam de jelen helyzetben nem lesznek ebből gondok... - A zene meg van, a szerelem még várat magára, de addig is nézzük a 2010-es évet az én szempontomból zenékkel, mert a dalok sokat mondóak. A legfontosabb zenéket tekintheted meg az én szempontomból az elkövetkezendő percekben, ha a "tovább" gombra kattintasz. Persze egy kis szöveg mindegyiknél lesz :)

Tovább»

Helloszia!

Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de néha a szemétdomb felett is felragyog a szivárvány, válaszd a mámort vagy válaszd az életet, magadtól is látod majd, ha nem leszek már veled, hogy minden nőnél van jobb nő... - Azt hiszem sosem lehetünk abban biztosak, hogy amikor elkezdünk építgetni és már-már erős a falunk, már csak egy-két rést kellene betömnünk és hisszük, hogy semmi rossz nem történhet. De akkor hirtelen jön egy tornádó és mindent elsöpör. Nem marad utána, csak pusztítás.

Tovább»

Szerencsétlen.

Furcsa az élet és furcsák az emberek, letépném a láncokat, de hidd el, nem lehet! Elfordítom fejem, itt jön a kasza és hangosan üvöltöm: Hát ez fasza! - Amikor felkeltem tudtam, hogy tovább kellene aludnom, de hajtott a vérem, ez okozta a vesztem, de azért vicces volt, igaz Sensei? :D

Tovább»

Fegyverkezés.

Mikor történik valami, a szívem egyre hevesebb, értékeld a jót, bár abból van a kevesebb. Voltam én is önzetlen, éltetett egy darabig, de nem voltam boldog, nem értettem a szavait... Nehéz úgy harcba szállni, hogy közben a szíved néha belesajog, de a győzelemért meg kell szenvedni.

Tovább»

Meglepetés?

Ma nincs balhé, ma nincs harag, ma Karácsony van, végre egy nap, mikor mindenki boldog és mindenki ajándékokat ad és kap. Ma nincs balhé, ma nincs harag, ma Karácsony van, végre egy nap, mikor mindenki boldog és mindenki ajándékot ad és kap. Ja, hogy ez nem ide kell? Hupsz. De azért elviseljük, mert ma karácsony van :P

Tovább»

Értesítések és más dolgok.

Most őszintén szólva nem várom a karácsonyt, mert egy szemernyi karácsonyi hangulatom sincs. Ha legalább fehér karácsonyunk lenne, akkor egy pici lehet lenne, de így semmi. De legalább végre kitörtem a "szürke" hétköznapjaimból és pörögni kezdtem, így megint igaz rám, amit anno Gerzsenyi mondott. Egy koffeinnel teli pocok vagyok.^^

Tovább»

Nincs ihlett.

Rövid bejegyzés érkezik. Szóval egy kisebb összefoglalóval érkezem, mivel már megint elment a kedvem mindentől. A cím egyébként téves, csak ennek a bejegyzésnek hirtelen nem tudtam valami normális címet adni, ami fedné a bejegyzést.

Tovább»

Mindig más a péntek.

Már rengeteg péntekemet leírtam, de eddig mindig más és más volt. Ez nem olyan másság, hogy na most egyik órára bemegyek másikra nem és máris más az egész. Történésekben értem. Mindig van legalább egy olyan esemény, hogy nem mondhatom azt, hogy na ez hasonló péntek volt az x péntekhez. Valamiért nem bánom, de bennem van az is, hogy bánnom kellene. Mi történt ma? Na lássuk!

Tovább»

Veronica Mars.

Ismeri valaki? Látta már valaki? Hát hallott-e már felőle valaki valamilyen információt? Azt sem?! Na, akkor éppen itt az ideje, hogy bemutassam nektek ezt az ennivaló, cukorfalat leányzót. Ki is ő valójában? Kristen Bell :)

Tovább»