Amit nem szeretek

Már nem emlékszem pontosan, hogy hol, de Tanja említette egy kommentben, hogy biztos van nálam is olyan dolog, ami kiveri a biztosítékot. Ez a megjegyzés adta az ötletet, hogy szépen foglaljam össze én mit nem szeretek és mit utálok az egész életemben és az emberekben. Előre közlöm, sértő bejegyzés lesz, amiben vulgáris szavak tömkelege lelhető fel.

Tovább»

Látogatás

"Kórházban még a szag is más
Sertéspestis meg miegymás
Néhány orvos tényleg csak arra vár,
Hogy csúszó pénzt talál
Kórházban még a szag is más
H1N1 meg miegymás
Néhány orvos tényleg csak arra vár,
Hogy csúszó pénzt talál."

Tovább»

Egyetlen hiba

Nézegettem ilyen "blog" féle oldalakat, ahova képeket, videókat és vicces szövegeket raknak ki. Persze facebookról indult el az egész, egyik ismerősöm által. Egy 13 éves lányról like-olt egy videót, ahol körül-belül 45 másodperc alatt hatalmas szövegeket tol, igaz eléggé durva szavakkal. Viszont én nem erről szeretnék most értekezni, hanem egy másik lányról.

Tovább»

ENFP - Jellemzés

Tuza blogján olvastam a legújabb bejegyzést és a végén volt ilyen személyiségteszt, amit én is kitöltöttem puszta kíváncsiságból. Az eredményt megosztom veletek, igaz csak a lényeget másolom ki, a többit megtekinthetitek majd a bejegyzés végén lévő linkben. Többnyire nagyon igaz a személyiségemre és ezt ti is meglátják mindjárt :)

Tovább»

Fate Stay Night

Azt hiszem egy újabb sorozattal/animével ismertetlek meg titeket. Eddig is mindig megemlítettem néhány érdekesebb filmet/sorozatot/animét, amit én szoktam nézni. Mivel a Fate Stay Night is egy nagyon jó japán anime, így úgy gondoltam a többi közé emelem. Egyébként eddig ezekről a filmekről/animékről/sorozatokról volt szó a blogon:

Tovább»

Highfive

A szeptemberi hónapban nem sok minden történt, nem is nagyon említettem szinte semmit a korábbi bejegyzésekben, szóval most röviden összefoglalmám a dolgokat egy bejegyzésben.

Tovább»

Idézgessünk

Említettem azt, hogy nézegettem az idővonalakat és így összegyűjtöttem pár idézetet. Most azokat fogom ide bemásolni. Van néhány csöpögős, pár kocka vicc, egy-két olyan, amit csak néhány ember érthet, illetve 3-4 darab facebook írogatós, viccesek, sajátok, vagy baráti körből, de a legtöbb az élettel kapcsolatos, szóval szerintem megéri végignézni őket :)

Tovább»