Jelentés 1.0

Rég jelentkeztem, ideje hát papírra, illetve blogra vetni hát valamit. Amiről a bejegyzés fog szólni: család, születésnap, elveszett hit, vezetés. Azt hiszem most röviden elég lesz ezekről ejtenem pár szót.

Tovább»

Step up 4 - Forradalom

Újabb filmbemutató érkezik. Akit érdekel a zenés, táncos és videóklip szerű filmek az kattintson tovább, de aki ismeri a Step up-ot, vagy a Streetdance, illetve hasonló filmeket, azoknak is ajánlom.

Tovább»

Tévhit

Sok dologról akartam írni mostanság, de valahogy sosem szakítottam rá időt, hogy a gondolataimat a blogra vessem. Leginkább azért, mert éppen sokkal mulatságosabb elfoglaltságom van mostanság, hála Balázsnak és Pocsainak. Nem is baj ez amúgy, mert már ideje volt a sok felesleges önemésztős gondolatfűzérek után lekötni magam valamivel.

Tovább»

Filmmaraton 3.

A novemberi hónap első bejegyzése a tegnapi napom, illetve még a mai napom elmesélésével fog kezdődni és véget érni. Amint tudjátok az elmúlt években filmmaratonokat rendezünk, hogy összerántsuk rövid időre a régi B - Team tagjait, mivel közép suli óta eléggé szétszóródtunk.

Tovább»