Barátok legendái

2 nappal ezelőtt unatkoztam, mert nem kivel beszélgetni, így elkezdtem nézni elsődlegesen Joci idővonalát, a kezdetektől. Lényegében a bölcs mondásokat akartam megnézni, nem tudom miért. Szépen kimásoltam őket egy jegyzettömbbe, majd az én idővonalamat is végig néztem, ami elég hosszú, mert régen sokat posztoltam, illetve mások is a falamra, míg ma már csak havi 4-5 bejegyzés az átlag facen is. Aztán felfigyeltem arra, hogy az emberek hogyan váltakoztak az életemben. Most felidézem a legtöbb barátomat, akik részt vettek eddig az életemben.

Tovább»

The Vampire Diaries

Nem sok sorozatot nézek, de a The Vampire Diaries, azaz a Vámpírnaplók a kevés közül az egyik. Emellett még a Két pasi és egy kicsit nézem még, na meg két animét, a Narutot és a Fairy Tailt. Az előbbit gondolom jóval többen ismerik, mint az utóbbit. Na, de az én témám most a Vámpírnalók bemutatása lesz. Szóval, akit érdekel, hogy ez a sorozat miről szól, az olvasson tovább :)

Tovább»

I protected you

Az a tegnapi este egy kicsit emlékezetes marad a számomra, pedig lényegében olyan nagyon, de nagyon nagy dolgok nem is történtek, mégis úgy érzem, maradandó este maradt a számomra. A kérdés csak az, hogy meddig lesz az?

Tovább»

Csaj téma

A suli megkezdődésével megint csak megváltozott minden, úgy ahogy suli végeztével is. Lényegében most az ellentettje sok minden a nyári dolgoknak. Manapság feljött nálam ismét ez a csaj téma is.

Tovább»

Ízlések és pofonok

Elég sokszor megdöbbenek manapság magamon. Azért is, mert lényegében most látom azt, hogy mennyire megváltoztam a nyáron. Lényegében minden téren, de most azt hiszem csak abba fogok belefolyni, ami hirtelen eszembe is jut :)

Tovább»

Busz

A következő buszon
Rajta leszek én is
Jelzek majd egy réten
A busz megáll és én mégis
Szólok, hogy bocsánat
De van velem egy állat
Aki még tovább akar menni
Még egyszer, bocsánat!

Tovább»

The Expendables 2

Van úgy, hogy az egész színes, mint egy kalandregény,
Csapdák, álarcok, vad, kemény csaták.
Van úgy, hogy az egész szabad, jóízű nevetés,
Szélesvásznú vidám bolondozás.

Tovább»