Tudom, hogy régen jelentkeztem, de annak is meg van az oka és az ok nem más, mint sem az, hogy elfoglalt voltam, bár lényegében most is az lehetnék, de ma úgy döntöttem, hogy szabad napot veszek ki.

A szakdogámat, vagyis helyes írva a záródolgozatomat írom mostanában, mert március 27-ikei határidővel le kell adni. Egy 25-40 oldalas terjedelműt kell csak írni. Az elején meg voltunk tőle ijedve, hogy 10 oldal is nehezen lesz meg, de már 30 oldal környékén vagyok és hamarosan végzek is vele. Azt kell mondanom, hogy valójában ez nekem nem is nagy kihívás. Február végére, azaz jövőhétre beakarom fejezni. Lényegében egy kisebb fejezetem van hátra, ESET tanulmány, összegzés és az irodalomjegyzék, illetve a mellékletek, ami max 2 napi munka, csak még be kell mennem a bankba anyagért az ESET tanulmányhoz, mert magamtól azt lehetetlen megírni. De a lényeg, hogy kész legyen és utána kezdhetem a következő tervem.

Forgalomból egyébként meghúztak. Saját hibám volt, legközelebb jobban odafigyelek rá.

Ha nem tanulok, akkor anime-t nézek. Öcsémmel elkezdtem nézni a Fairy Tail-t az elejétől, mert ő nem látta és nem tiszta néhány kép előtte így. Közben pedig leszedtem a Fate Zerot, mert a második évadja is kijött teljesen. (A Fate Stay Night-ról már írtam, ez az előzménye.) Majd erről is beszeretnék számolni egy bejegyzésben, ha úgy hozza a sors, mert szerintem megéri leírni róla a dolgokat.

Elkezdtem érdeklődni történelmi személyiségek után. Persze nem magamtól, hanem a Fate Zero miatt. Az egyik ilyen személy Diarmuid O'dyna, akiről most nem írnék semmit le, googlet nem ajánlom, csak az angol tudásuaknak, mert magyarul nincs róla semmi. De mivel címnek kellett írni valamit, így az ő nevét használtam fel :D

A záródolgozat miatt pedig erősen foglalkoztat a gondolat, hogy írjak tényleg egy könyvet, amit ki is adatok, legalábbis a saját 3 példányom meg legyen belőle. Tervek, ötletek megvannak, idő is meg lesz, ha végzek a záródolgozattal, szóval csak kitartás kell. Ha rászánom magam, akkor nincs akadálya szerintem. De ez a jövő zenéje, jövőhéten úgy is kiderül :)

Azt hiszem mára ennyi, érjétek be ezzel a rövid kis szösszenettel :)