"Úgy,mint valaha régen,szállunk két keréken
újra előkerül a kerékpár
Gyermekéveim álma az országutat járja
újra gurul a régi kerékpár."

Tegnap előtt voltam Jocival és Czetővel biciklitúrán. Ők Komoróból kitekertek hozzánk, ami úgy 30 km. Kicsit pihentek nálam, én meg még ébredeztem, mert telefon csörgésre ébredtem, mivel az ébresztőt kinyomtam. Ominak legalább letoltam a ranked gamet. Miután megreggeliztem és nyertem indultunk is. Utunk Ugornyára vezetett Vásárosnaményon keresztül. Röpke óra alatt odaértünk. A parton szétnéztünk és látványból nem volt hiány. Ezután "ebédeltünk" egy jót, majd Jociék billiárdoztak. Én azért nem, mert teljesen ügyetlen vagyok billiárdban, így inkább néztem őket, ahogy játszottak és a környéken sétálgató lányokat. Miután lejátszottak két meccset ismét lementünk a partra bámészkodni. (Megbeszéltük, hogy legközelebb távcsövet is hozunk magunkkal, mint ahogy Stiflerék csinálták a Pite 2-ben.) A bámészkodást befejeztük, így ideje volt haza indulni. A visszaút simább volt, mert egy lejtőn kellett gurulnunk úgy másfél kilométert, szóval az pihentető volt. Naményban még megálltunk fagyizni/jégkásázni. Nagyvarsányban viszont utolért minket a szokásos balszerencse, Joci biciklije megadta magát. Így az utolsó 2-3 kilométert már gyalog tettük meg.

Nálunk mutattam Czetőnek pár animét. A Fairy Tailből például megnéztük a Nagy Mágiajátékok legizgalmasabb részeit, a Fate Zeroból is megnéztünk majdnem egy részt. Ajánlottam még neki a Fate/Stay Night-ot illetve az Ichiban Ushiro no Daimaout is, mert nincs mit néznie mostanság. Egyik sem olyan hosszú anime, kivéve a Fairy Tailt a maga 175 részével. Mikor eljött az idő kikísértem őket a vonathoz, mert a rossz biciklivel nem nagyon tudtak volna úgy hazamenni, ahogy jöttek.

Este pedig jött Zsolti, hogy mehetnénk bulizni. Először nem akartam menni, mert fáradt voltam, de mivel szombaton mennek vissza, így nem mondhattam nemet, ahogy Peti sem. A buli jó volt, igaz a mostani sztár vendég DJ egy nagy kalap sz.r volt. Másnap pedig melo volt, így tegnap már eléggé fáradt voltam estére, mert este 7-ig dolgozgattunk. Az a melos nap is megért egy misét, mert ami elromolhatott az el is romlott. Még az ásó nyele is a kezemben maradt.