A szekrény rejtelme

A vicces, bolond, nem gondolkozó egyszer csak komor, negatív, bunkóvá lett, ahogy a Sötét lovagban is Harvey Dent. Ő volt maga a fehér lovag, aki a hajnalt hozta volna el a sötétségbe és erre jött Joker, megmutatva mindenkinek, hogy a legjóságosabb ember is képes átállni a sötét oldalra, ahogy tette azt Anakin Skywalker és lett belőle Darth Vader, aztán most mondja nekem valaki, hogy a filmeknek nincs semmi hasznuk és példa, illetve útmutatásuk.

Tovább»

75-72=3

Sokszor volt nekem is, hogy könny hullott a szememből,
Mit magamnak hittem, kifolyt a kezemből,
Csalódásban, fájdalomban mit is várhatnék,
Isten vagy ördög előtt tiszta szívvel állhatnék!
Nem voltam nagymenő, ki szinte mindent megtehet...

Tovább»

B - Team aranyköpések.

Na, szóval. Anitánál láttam FB-n, hogy 2010-es cuccok jelennek meg nála. Ugye ő lájkolta be a sajátját, mert nosztalgiázott. Erre én is elkezdtem 2010-ből nézni a dolgokat. Voltak szépek és jók, rosszak és csúnyák. Lényegében csak mosolyogtam. Erre találtam egy B - Team alkalmazást, amit még Gabi csinált. A mi aranyköpéseink vannak benne. Bemásolta az egészet nekem skypera és én ezt most ide le fogom írni. Én ahogy végig olvastam szétröhögtem az agyam. Igaz van, amit csak az ért, aki tudja is a fogalmakat, de hsz-ben rá lehet kérdezni, ha valaki nagyon kíváncsi. (Közben találtam egy kolis alkalmazásom is, aranyköpésekkel. Onnan is válogatnék.)

Tovább»

Szilveszter 2012.

A tavalyi szilveszter egy kicsit lagymatag volt, mivel itthon voltam és kockultam egész este a haverokkal, igaz mi nagyon is jól szórakoztunk. De azért másabb egy élő show, mint egy virtuális. Na, idén gondoltunk egy merészet és csináltunk egy házibulit.

Tovább»