2013

Olvastam Gabkó blogját és volt benne 1-2 dolog, ami arra ösztökélt, hogy változtassak néhány dolgon. Plusz kedvet kaptam ahhoz, hogy az ő példáján elindulva számvetést (vagy valami hasonlót) írjak a tavalyi évemről, 2013-ról.

Tovább»

Szilveszter 2012.

A tavalyi szilveszter egy kicsit lagymatag volt, mivel itthon voltam és kockultam egész este a haverokkal, igaz mi nagyon is jól szórakoztunk. De azért másabb egy élő show, mint egy virtuális. Na, idén gondoltunk egy merészet és csináltunk egy házibulit.

Tovább»

Barátok legendái

2 nappal ezelőtt unatkoztam, mert nem kivel beszélgetni, így elkezdtem nézni elsődlegesen Joci idővonalát, a kezdetektől. Lényegében a bölcs mondásokat akartam megnézni, nem tudom miért. Szépen kimásoltam őket egy jegyzettömbbe, majd az én idővonalamat is végig néztem, ami elég hosszú, mert régen sokat posztoltam, illetve mások is a falamra, míg ma már csak havi 4-5 bejegyzés az átlag facen is. Aztán felfigyeltem arra, hogy az emberek hogyan váltakoztak az életemben. Most felidézem a legtöbb barátomat, akik részt vettek eddig az életemben.

Tovább»

Látogatás a testvérpárnál.

"Eljátszod álmaidat
Az éjszakát járod
S ha a szerelem elkerül
Ne félj, nem vagy egyedül!"

Tovább»

Az ígéret szép szó. [Első rész.]

Idővel minden megoldódik talán, könnyeket ejtek, életemnek dalán, kapucni a fejen számomra egy menedék, de a rémálom feltör elkap és felemészt. - Utálok korán kelni, de hát a barátokért bármit, nem de bár? :)

Tovább»

Adios Senorita.

Hagyom magam, hogy a sors vezessen az útra. Vakon megyek, de ez úgy is meg van írva. Én nem olyan vagyok, aki egész nap csak azt várja, hogy a sült galamb egészben repül majd a számba. - Mostanában elég sok dolgom van és így nem mindenre jut időm.

Tovább»

A barátság önkéntelen reflex. Egyszerűen csak van, nem lehet tenni ellene.

Utcára nyílik a kocsmaajtó, kihallatszik belőle a szép muzsikaszó. Sört ide, bort ide, te szép barna lány, az anyád, hadd múlatom ki magam igazán! - Vagy, ahogy  Mester mondta: Kocsmára nyílik az utcaajtó :)

Tovább»

Mindig más a péntek.

Már rengeteg péntekemet leírtam, de eddig mindig más és más volt. Ez nem olyan másság, hogy na most egyik órára bemegyek másikra nem és máris más az egész. Történésekben értem. Mindig van legalább egy olyan esemény, hogy nem mondhatom azt, hogy na ez hasonló péntek volt az x péntekhez. Valamiért nem bánom, de bennem van az is, hogy bánnom kellene. Mi történt ma? Na lássuk!

Tovább»

Újabb sikertelen akció. 2.0.

Ahogy azt már tegnap, vagyis jobban mondva ma írtam az én és a B - Team tervei általában nem valósulnak meg, ha meg véletlenül meg is valósulna, akkor se úgy, ahogy terveztük. Ez a történet a legutóbbi péntek esti bulira nyúlik vissza, ami kb. 3 hete lehetett...

Tovább»

Újabb sikertelen akció.

Már kezdek hozzászokni, hogy az ÉN terveim nem valósulnak meg. Hiába tervezek el bármit is, sosem jön úgy össze, ahogy szeretném. Egyébként ez van a B - Team tervekkel is. Ha megemlítem azt a szót, hogy faház, máris mindenki a fejéhez kap. Hány éve is tervezzük skacok? De akár az egyszerű összejöveteleket is említhetném. Mégsem panaszkodhatok, hiszen némileg mégis minden sikerül. Mint például ma.

Tovább»