2013

Olvastam Gabkó blogját és volt benne 1-2 dolog, ami arra ösztökélt, hogy változtassak néhány dolgon. Plusz kedvet kaptam ahhoz, hogy az ő példáján elindulva számvetést (vagy valami hasonlót) írjak a tavalyi évemről, 2013-ról.

Tovább»

Diplomaosztó.

Megint ugyanaz a dallam,meg ugyanaz a helyzet
csak pislákolok halkan,az életnek jelzek,
hogy belehaltam rég,mert nonszensz ez a kor
megjött a tél és kiszáradt a bokor.

Tegnap volt nővéremnek a diplomaosztója és most röviden ezt a napot mesélném el nektek :)

Tovább»

Mostanság.

Kicsit álmosan és unottan elkezdek most írni. Tegnap kipakoltunk a főzőfülkéből és az ebédlőből mert festetünk majd, de előtte betonozunk, burkolunk, ajtót, ablakot cserélünk. Szóval van most meló gazdagon. Közben már valamennyire kezdem érteni miért csinálja a nyáron Betti ezeket a dolgokat velem. De ez csak sejtés, lehet tévedek.

Tovább»

Mi lesz ebből a lányból?

Ez a mai nap több szempontból is érdekes volt és még lehet még jobban az lesz. Bár erre már sok esélyt nem adok, de nem is szeretném, ha ennél is érdekesebb dolgok történnének velem ebben a maradék 3 és fél órában. Na, de mi is volt ma? Cím szavakban: Net, Totál dráma, Mama, Kulcs és Lilla. Ha érdekel, hogy mit takarnak a cím szavak akkor katt tovább :)

Tovább»

Felbasztad az agyamat.

Ez most nagyon találó cím. Tegnap este beszéltem Bettivel. 11-én találkozok vele, de nem egyedül. Mivel megint biciklizést tervezünk Pocsival és Lukkal. Az eredeti terv 12-ike volt, de mivel Bettinek születésnapja van 11-én (Luknak is 11-én lesz), így 11-én megyünk. Na, de előtte találkozni szerettünk volna. Itt jön a gubanc. Ugyanakkor anya is felhúzott egy dologgal.

Tovább»

Folytatódik.

A mai nap a tegnap folytatása. Megint nem jött össze minden és a jövőbeli tervek sem tetszenek egészen. Valamiért nyugtalan vagyok. Már a holnap miatt is, de igazából a 11-ike miatt aggódom. Ha a tervek összejönnek, akkor lehet cink lesz...

Tovább»

Feszültség.

A tegnapi történtek után szinte tapintható a feszültség itthon. Fogalmam sincs, hogy mi lesz, hogy fognak dönteni apáék, de én már gondolkoztam az egészen. Ha nekem kellene döntenem, akkor most nem válnék el apa helyében. Igaz tegnap azt mondtam jobb lenne, ha elválnának. Ezt most is fenn tartom. Hogy mire akarok kilyukadni? Ha tovább olvasol, akkor megtudod :)

Tovább»

Zűrzavar.

Nem is tudom hol kezdjek neki. Mint tudjátok nem a legjobb családban élek, de nem is a legrosszabban. Mondjuk azt, hogy egy átlagon aluliban. Így számomra a barátaim a családom. Na már most. Mind a kettőben zűrők vannak. Kezdjük az igazi családommal.

Tovább»

Pár dolog III.

Megint csak le akarok írni néhány dolgot és ezért nem adok rendes címet ennek a bejegyzésnek, mert eléggé kevert dolgokról fogok most írni és nem akarom felszabdalni a dolgokat külön bejegyzésekre, így ez a legegyszerűbb megoldás rá.

Tovább»

Az eltelt másfél hétről.

Nem szokásom leírni a mindennapjaimat, mert szerintem nincs semmi rendkívüli benne. Persze a fontosabb eseményeket mindig leírom, mint például a bankett is ilyen volt. Gondolom mindenki hasonló dolgokat csinál, mit én. Felkel, zuhanyzik, eszik, iszik, netezik, Televíziót néz és egyebek. Szóval erről felesleges írnom. De az elmúlt 10 napon meggyet szedtünk.

Tovább»